Personeel is als de benzine van je auto, zonder goed personeel loopt je bedrijf een stuk stroever of in het ergste geval helemaal niet. Daarom is het van belang dat je personeel zich comfortabel voelt in de bedrijfskleding die je als bedrijf beschikbaar stelt. In de juiste bedrijfskledij voelt je personeel zich zekerder en ziet er netjes en verzorgd uit. Suit up now zorgt ervoor dat ook jouw personeel in moderne kleding loopt tijdens het werk, of dit nu in de bouw is of tijdens een receptie in een restaurant. Voor elke branche ontwikkelen en hebben we de goede kleding, uit voorraad of op maat gemaakt.

Bedrijfskledij

Ervaar en voel de beleving met bedrijfskleding

Om een goede keuze te kunnen maken moet je de kleding kunnen voelen, ervaren en een goed beeld hebben. Omdat we even in de huid kruipen van je personeel geven we je tips of advies wat wel en niet geschikt is om te dragen. De materialen die worden gebruikt hebben we in de showroom, om een goed beeld te geven wat de mogelijkheden zijn. Onze kleding is modieus en comfortabel, bedrijfskledij moet je meerdere uren tot een volledige dag dragen tijdens je werk. Vrijheid om te bewegen is er voldoende, door de combinatie van stoffen die we gebruiken.

Besteed tijd en aandacht aan nieuwe kleding voor je personeel

Suit up now is de specialist voor het maken van werkkleding op maat, het zit als gegoten en je personeel voelt zich er goed in. Bedrijfskledij waar personeel tevreden over is merk je op de werkvloer, je zit beter in je vel en komt zekerder over. We hechten als bedrijf ook veel waarde aan duurzaam ondernemen, alle kleding die wij maken is duurzaam vervaardigt. Dit betekent dat alle materialen zoals wol biologisch zijn. De showroom en het bedrijfspand zijn duurzaam verbouwd, de komende jaren staan er nog meer plannen om duurzamer te ondernemen dan we nu al doen.