Lederen zetel herstellen zodat mijn stoel er weer netjes uit komt te zien. Normaal gesproken heb ik nooit mijn werkkleding aan op kantoor. Echter moest ik afgelopen week met spoed een mail zenden naar mijn klanten. Hierdoor ben ik gaan zitten op mijn zetel. Echter was ik vergeten dat ik mijn gereedschapsriem nog om had. Pardoes trok ik het leder open en daar baalde ik behoorlijk van. Het vervelende hiervan was toch echt het feit dat ik niet meer op de stoel kon zitten. Zo was ik genoodzaakt om op een houten stoel te gaan zitten en dan mijn werkzaamheden uit te voeren. Voor één dag gaat mij dit wel goed af, echter niet als ik langer op deze stoel moet zitten. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing. Al snel kwam ik erachter dat je bij Dr. Vinyl de zetel kan herstellen zonder al te hoge kosten.

Lederen zetel herstellen

Kennis en ervaring zorgt voor lederen zetel herstellen

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een offerte op te vragen bij dit bedrijf. Ik had al wel gelezen dat de kosten die zij hanteren aan de lage kant is. Toch vind ik het wel erg prettig als ik de precieze prijs te weten krijg alvorens ik ervoor kies. De offerte kreeg ik al snel terug en daar was ik erg tevreden over. Zodoende heb ik akkoord gegeven voor de offerte en de datum werd afgesproken wanneer zij langs zouden komen. Mijn zetel is weer precies zoals het hoort te zijn!